Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Apeks DS4 & ATX 40 / ATX40 Octopus -

  Lækker regulatorpakke med Apeks DS4 førstetrin & ATX 40 / ATX 40 octopus. Førstetrinnet er forseglet på en måde der forhindrer eventuelle problemer med tilisning og snavs i vandet. Apeks kan bruges både i Danmark og på dykkerferie i udlandet.
  SKU: ODE-RP-S2-copy
  *
  Old price: DKK 3199.00
  DKK 2999.00
  i h
  Gratis fragt!
   Køb for over 499kr og få gratis fragt, til en pakkeshop i hele Danmark. (gælder ikke flasker)

  Ocean Dive tilbyder dig en regulatorpakke med første, andet trin og octopus til en stærk pris, der fungerer i koldt vand og på din dykkerferie

  I denne pakke får du to solidt andet trin der kan tilpasses til præcis det du foretrækker og et første trin lavet med øje for simplicitet og let ånding, til en fornuftig pris. Den ene ATX 40 kommer i octopus version med kraftige gule markeringer.

  Overbalanceret for lettere ånding

  Apeks DS4 første trin er forseglet mod vand, og tilpasser sig til din dybde ved hjælp af en membran, der overfører trykket til membranen der styrer lufttrykket. Dette første trin bruger et overbalanceret membrandesign, der giver et større flow på dybere, end traditionelle balancerede modeller. Resultatet er god og let ånding uanset hvor dybt du dykker.

  DS4 første trinnet har 4 mellemtryk udgange i størrelsen 3/8 UNF og 1 højtryk udgange i størrelsen 7/16 UNF, hvilket betyder at du kun kan koble en højtryksmåler på, å hvisd du ønsker at dykke med manometer og transmitter til din dykkercomputer, skal du opgradere til DST XTX 50 sættet

  Solidt andet trin med gode konverteringsmuligheder

  Apeks XTX 40 er et andet trin, bygget på den respekterede XTX serie, og tilføjer funktioner, som intregreret venturi kontrol og mulighed for at konverteres til højre/venstre orientering.

  Apeks XTX 40 purge-knap i et separat stykke plastic fra resten fronten, for at give bedre beskyttelse af regulatorens indre under anvendelse. XTX 40 kan udstyres med at drejeligt led i slange connectoren for at give frihed med placering under dykket.

  XTX 40 kommer standard med korte luftudgange, men kan konverteres med længere udgange for at give færre bobler omkring dit ansigt og bedre muligheder for f.eks. at tage billeder. XTX 40’s korte luftudgange giver en kompakt og let håndterlig regulator, perfekt til brug som octopus eller som en let regulator for behagelig dykning.  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Product tags