Search
Show prices tax exclusive
English
All Categories
  Menu Close

  Analysers og sensorer til dykning og til gasmåling

  En af de allervigtigste ting når du dykker teknisk dykning eller helt almindelig sportsdykning med nitrox og trimix, er at du kender præcist den gas du har i flaskerne. En analyser / analyzer er et utroligt vigtigt dykkerinstrument til at måle denne gas, det vil sige du måler det helt præcise indhold af henholdsvis oxygen og evt helium i flaskerne, og derefter tager man udgangspunkt i at resten er nitrogen.

  Når du køber en analyzer så skal du derfor gøre op med dig selv om du kun ønsker at dykke nitroxdykning eller om du evt. kunne komme til at dykke med helium også, da der er ret stor forskel i pris på henholdsvis rene nitroxmålere eller kombinerede instrumenter med måling af både nitrox og helium.

  Når du skal vælge måleinstrument, er det derfor vigtigt at du vælger en pålidelig producent, og hos Ocean Dive har vi længe arbejdet med to af de bedste, Vandagraph fra England og Divesoft fra Tjekkiet, hvilket er din garanti for at du får et godt og sikkert produkt.

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page
  Picture of Vandagraph O2 Analyzer MK2 VN202 m/QuickOx og DIN300 fitting

  Vandagraph O2 Analyzer MK2 VN202 m/QuickOx og DIN300 fitting

  The NEW VN202 MKII is a small lightweight handheld instrument has been specifically designed, by Nitrox divers who have over 25 years experience of Oxygen monitoring, for the diving environment.
  DKK 2499.00 DKK 2399.00
  Picture of Vandagraph TEK-OX analyzer w/QuickOx (MOQ2)

  Vandagraph TEK-OX analyzer w/QuickOx (MOQ2)

  The latest, single handed use, oxygen analyser designed specifically for the rigours of a diving environment
  DKK 1899.00